Un actor molt especial

El passat dimarts dia 16 de juny es va celebrar el judici a Magistratura del Treball de Barcelona contra l’AADPC per l’injust acomiadament del que vaig ser objecte després d’haver dedicat a aquesta associació més de vint-i-un anys.

És curiós que en la terminologia jurídica quan es feia referència a mi es parlava sempre de l’actor. Sí, un actor molt especial vaig esdevenir en aquest judici, ja que ningú, ni advocats ni jutgessa em van fer cap pregunta durant tot el judici, i per tant no vaig poder dir res i vaig ser més espectador que actor en el procés que es va desenvolupar a la Sala 2 de la setena planta d’aquesta administració de justícia barcelonina.

Entre quinze i vint dies diuen que tardarà la sentència. Esperaré doncs, el veredicte de la justícia, personificada en una dona en aquesta ocasió, tal i com mitològicament se la representa. Espero però que no tingui els ull tapats davant de tot el que se li va presentar i exerceixi la seva missió de la manera que —els lliures de culpa—, com jo en aquest cas, desitgem que actuin.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s