Que potser m’estic perdent alguna cosa!

Que jo sàpiga, m’estic perdent moltes de les bones produccions teatrals que s’estan fent en aquests moments a Barcelona, que de ben segur n’hi han… potser foranes… però n’hi han. Però que voleu que us digui… no tinc ganes d’anar-hi al teatre… en aquests moments més que mai el que voldria fer és… això… actuar, fer d’actor… però em sembla que de moment… en fi, només fa gairebé quaranta anys que tinc aquesta sensació… i no és un estat nou… pensar-se que ja no faràs res més és una constant en la pràctica de l’ofici de la interpretació… quan acabes de fer una funció ja t’imagines que és l’última… i això em sembla que també els passa als que en fan una darrera l’altra… insòlit, oi?! …

Continuo després d’un parell de dies que vaig iniciar aquesta entrada al bloc i després de llegir-me per sobre, perquè no m’interessa gaire, una entrevista que li fa El Periòdico al geni Bieito.

Que quedi clar que de genis no en coneixo cap, l’anomeno així perquè suposo que és com a ell i a alguna gent li agrada anomenar-lo. Tant de bo n’hi hagués de genis, o tant de bo no tinguéssim socialment la necessitat de tenir-ne.

Ahir vaig tornar a veure els pits de la Maribel Verdú a la pel·lícula Tetro del Francis Ford Coppola. Faig ironia d’això dels pits encara que és el menys interessant de la pel·lícula encara que crec que és una tònica tòpica d’aquesta actriu, o almenys a mi m’ho sembla. Em va agradar la història i la manera d’explicar-la. És una bona incursió de la cultura cinematogràfica nordamericana a la cultura llatinoamericana. Una amalgama molt reixida i molt ben servida pel director, pels tècnics i pels actors. Això sortosament no m’ho he perdut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s