IMPACTES D’UNA PASSEJADA PEL FACEBOOK (07/08/2018)

  1. Veig una foto d’un torero rematant un toro. Realment sempre m’ha semblat una salvatjada això dels toros. I a més el text de l’entrada en italià també és sucós: «L ‘ últim tret fatal… Sigues conscient del teu final i deixa que un crit enorme ompli el teu cor fins que esclata.. Però només és un joc… i ell només un toro.» Horrible, bàrbar…!!!
  2. Una altra entrada, la definició d’una marca amb una simplicitat força demagògica. Tan demagògics són els que utilitzen les marques per vendre com els que les utilitzen pel contrari. Diu així: MARCA ESPAÑA:

Presos políticos.
– Políticos exiliados.
– Artistas exiliados.
– Violadores en la calle.
– Corruptos en la calle.
– Fascistas con impunidad.
– Guardia Civil y Policía Nacional con impunidad.

  1. Si firmes sol·licituds com la següent has de donar el telèfon i ja has begut oli, ho tinc comprovat. I per descomptat que no dubto de les bones intencions de la convocatòria. Diu així: «Las abejas y otros polinizadores tienen un papel esencial en los ecosistemas. Cerca del 75% de los alimentos que consumimos y el 90% de las plantas silvestres dependen de la polinización. ¡Firma para protegerlas!»
  2. Una altra: «El calor ya ha matado a cuatro trabajadores en el tajo en Andalucía. El año pasado falleció por esta misma causa un operario. CCOO denuncia que una cuarta parte de las empresas de la construcción inspeccionadas incumple el convenio colectivo.» Lamentable.
  3. Sobre la memòria històrica. «’IN MEMORIAM’ VITALI SHENTALINSKI. El hombre que luchó contra la amnesia històrica. El escritor acudió cada día durante diez años a los archivos del KGB para reunir material sobre los escritores represaliados por el estalinisme.»
  4. Una de frares. «El prior del Valle de los Caídos cede y ahora dice que permitirá la exhumación de Franco si la orden proviene del rey.» És curiós que els frares del Valle i els de Montserrat siguin del mateix orde, això jo no ho he entès mai.
  5. «Un senador del PP y hombre de confianza de Casado insinúa que las Trece Rosas fueron unas “asesinas”» Hi ha individus que només volen que emmerdar la realitat per treure’n benefici personal sens dubte.
  6. «La larga lista de políticos que falsificaron sus estudiós. Entre estos, se encuentran Pedro Sánchez, Susana Díaz, Juan Carlos Monedero, Toni Cantó o Pilar Rahola.» veritat o mentida?, tot s’ha de poder comprovar. Algun polític hi haurà que no sigui sospitós, esperem-ho!
  7. «Las Farmacéuticas amentan día a día sus Beneficios mientras Millones de Niños enfermos NO tienen Medicamentos Básicos. ¡Basta ya de codicia! Registra tu Firma Ahora.» Uns altres carregats de raó, que també demanen firmes.
  8. «El independiente de Sundance, la otra mitad de Fonda, la amistad eterna con Paul Newman, el defensor del medio ambiente, el piloto que sobrevoló África, Gatsby y Jeremiah, belleza por dentro y por fuera… Ayer, Robert Redford anunció su retirada como actor a los 81 años.»  Un gran actor sens dubte. Encara que mai s’ha d’oblidar que n’hi ha molts més que s’han retirat i que no han estat notícia lamentablement.

I fins aquí,  els deu impactes d’avui. A veure si m’animo a continuar. Salutacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s